Proces

Het online video productieproces

Voor al onze online video producties hanteren we een helder proces en concreet stappenplan. Om zo een doeltreffende en mooie bedrijfsfilm, instructievideo of animatiefilm voor u te kunnen produceren. Elke stap documenteren we voor u zodat u precies weet wat er in dit productieproces gebeurt.

Videoproductie proces

Conceptontwikkeling van uw video

Na uw briefing volgt de brainstormsessie waarin wij uw doelgroep, uw doelstelling, de boodschap en de tone of voice van uw online video uitwerken. Wilt u meer leads door de inzet van online video? Ook dat nemen wij mee bij de eerste opzet van de film. Zodra we de conceptfase hebben afgerond komen wij bij u terug met het concept videoscript.

Voorinterview van personen die in uw video een rol spelen

Zijn er personen uit uw organisatie die een rol krijgen in de webvideo? Of zijn er bepaalde bedrijfsprocessen die verdere uitleg behoeven? We plannen dan (telefonische) interviews in eventueel gecombineerd met een locatiebezoek om zo een beter beeld te krijgen. De input uit deze gesprekken gebruiken wij voor de verdere uitwerking van het concept videoscript. Indien u geen aanvullingen heeft is de video scriptingfase afgerond. We gaan dan over naar de productiefase van uw videofilm.

Video filmproductie

In het goedgekeurde script staat aangegeven hoeveel productietijd er ingezet kan worden. Voor sommige videoproducties zal er een volledige crew op de opnamedag aanwezig zijn. Voor andere videoproducties volstaat een zelf regisserende cameraman (ook wel Camjo genoemd).

In onderling overleg plannen wij de filmdag(en) in. Graag doen we dat zo efficiënt mogelijk zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare opnametijd. We documenteren deze fase in een call sheet zodat u exact weet wie en wat er gefilmd is en wanneer de verschillende scenes worden opgenomen.

Videomontage proces

Het geschoten videomateriaal wordt ingeladen in onze computers, gespot en klaargemaakt voor de montage. In deze fase kunt u nog grafische elementen zoals een logo of een intro aan uw video laten toevoegen. Onze video editor kan dat tijdens deze fase nog meenemen. Het ruwe video materiaal wordt nu gecombineerd met muziek en eventueel een voice-over. U krijgt de eerste filmversie te zien en na eventuele aanpassingen kan de video verspreid worden.

Online verspreiding van uw video

We hosten de video op ons online video platform en integreren deze op uw website. We helpen u enerzijds om relevant publiek naar uw online video te trekken en anderzijds om de video content online naar uw doelgroep te verspreiden.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl