Tarieven videoproductie

Wat kost het maken van een online videoproductie?

De kosten van een online video zijn sterk afhankelijk van het type video, de lengte en de doelstellingen van de online video. Voordat wij een exact tarief kunnen noemen willen wij graag eerst u en uw doelstelling begrijpen voordat wij een offerte voor uw videoproductie kunnen maken.

In een persoonlijk gesprek met u proberen we een zo goed mogelijk beeld van uw doelgroep, wat u wilt bereiken en wat uw videoboodschap moet uitleggen te krijgen. Zo kunnen wij een concrete inschatting maken van de verschillende online videoproductie mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen. Afhankelijk van de technische invulling en productietijd maken we dan een heldere en vrijblijvende offerte videoproductie.

Profiteer van Videocredits

Wij werken met zogenaamde “Videocredits” in onze tariefstelling. Videocredits kunt u gebruiken voor de verschillende onderdelen van het video productie en video marketingproces van uw webvideo’s. Zo kunt u voor 1 Videocredit een volledige dag gebruik maken van een zelf regisserende cameraman die de mooiste shots voor u maakt. Ook kunt u bijvoorbeeld een motion graphic designer verhelderende en spetterende grafische elementen laten creëren. De mogelijkheden voor een videoproductie zijn eindeloos.

Bespaar 21% BTW…

Kunt u als organisatie geen BTW terugvorderen van de belastingdienst? Wij bieden u productietarieven zonder 21% BTW! Extra gunstige productietarieven voor overheid, onderwijs en andere niet BTW-plichtige organisaties. Wij horen graag van u als u hier meer over wilt weten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte videoproductie!

Wij beheren en analyseren uw online video’s en adviseren u voor een optimaal rendement. Dit is een continue proces. Profiteer van onze gunstige tarieven wanneer wij uw online video partner worden!
Naarmate u ons meer inzet nemen de kosten per Videocredit af. Wilt u meer weten? In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag verder. Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte videoproductie.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl