Bereik

Hoe bereiken we uw doelgroep?

Na de productie van uw (interactieve) video content helpen wij u met het creëren van gericht bereik voor uw online video met een pull en push strategie. U trekt hierdoor enerzijds publiek naar uw videoboodschap toe en anderzijds verspreidt u uw online video content onder uw doelgroep door.

Nieuwe afbeelding (92)

Online Video SEO

Een online video op zichzelf is voor zoekmachines niet doorzoekbaar en daardoor niet vindbaar. Om een online video vindbaar te maken voegen we aan de video zogenaamde meta data (een titel, omschrijving, tags en eventueel ondertiteling) toe. Het plaatsen van een online video op een unieke url binnen uw website vergroot tevens de vindbaarheid van uw eigen website op unieke content.

Websites met correct geïntegreerde webvideo’s verschijnen 53 maal vaker op de eerste pagina dan webpagina’s met alleen tekst!

Vergroot eenvoudig uw vindbaarheid naar uw doelgroep door de webvideo binnen YouTube te laten optimaliseren. YouTube is immers de 2de zoekmachine ter wereld. Zoekresultaten met online video genereren 41% meer kliks naar websites toe.

Delen van online video via social media

Uw bereik wordt enorm vergroot doordat u uw bezoekers de mogelijkheid geeft om uw online video’s via toonaangevende social media sites te delen. Deel eenvoudig de video’s op LinkedIn, Facebook, en Twitter.

Online video embedden in e-mailings

E-mail is de manier om uw publiek direct in aanraking te laten komen met uw video content. Helemaal aangepast aan uw look en feel en in uw huisstijl. De doorklikratios’s van e-mail met embedded video verbeteren met een spectaculaire 96%!

Custom embedding van webvideo

Naast uw eigen website, kunt u ook op andere websites uw online video content laten embedden. Dit met aangepaste opmaak, eigen afspeellijsten en in een eigen look en feel zonder om te kijken naar de techniek. Heeft u een unieke videoboodschap dan zullen uw partner websites uw content graag delen!

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl