Uitlegvideo om zaken snel en makkelijk uit te leggen!

Een uitlegvideo is bedoeld om moeilijke onderwerpen of instructies op een heldere en eenvoudige manier aan uw doelgroep uit te leggen. Door middel van een uitlegvideo begrijpen mensen veel sneller hoe zaken in elkaar zitten dan dat ze dit vanaf platte tekst moeten leren. U kunt immers door middel van beeld en geluid complexe zaken stap voor stap uitleggen.

Binnen een uitlegvideo is het mogelijk om interactieve elementen aan de uitlegvideo toe te voegen. een hoofdstukindeling of een stappenplan bijvoorbeeld. Op een heldere gestructureerde manier kan uw publiek als het ware door de uitlegvideo heen klikken en de fragmenten bekijken die voor hen nadere uitleg verdienen.

Voordelen van een uitlegvideo:

  • perfect bij het eenvoudig, laagdrempelig en uniform overbrengen van informatie;
  • kennis wordt langer vastgehouden;
  • verminder werkdruk op uw klantenservice afdeling door een heldere uitlegfilm;
  • leg voordelen en toepassingen stap voor stap uit;
  • school uw medewerkers door doelgerichte trainingsvideo‘s.
  • U kunt E-learning faciliteren met hulp van een uitlegvideo

Met een instructie video  brengt u lesstof tot leven. Dit draagt bij aan het sneller oppakken van lesstof. Interactieve elementen in de uitlegvideo kunnen zorgen voor een speelse leerervaring maar u kunt ook multiple choice of gesloten vragen toevoegen. Door duidelijke statistieken krijgt u bijvoorbeeld inzicht in de leercurve of vaak voorkomende vragen. U kunt deze inzichten gebruiken om uw online instructievideo’s aan te passen.

Uitlegvideo met informatie op maat

In een uitlegvideo kunt u gebruikmaken van interactieve buttons waarbij de kijker vragen kan beantwoorden of zelf kan bepalen welke onderwerpen zij wilt zien. Zo biedt u altijd de juiste informatie aan uw doelgroep zonder dat men de gehele uitlegvideo hoeft te bekijken.

Uitlegvideo is perfect voor handleidingen

Korte uitlegfilms worden gewaardeerd door consumenten.  YouTube biedt al een grote hoeveelheid online “how to” uitlegvideo’s. Wilt u een professionele uitlegvideo laten maken waarbij uw klant kan bepalen welk onderdeel van een proces zij graag wilt zien? Dan bent u bij onlinevideo.nl aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact op voor het laten maken van een overtuigende online uitlegvideo. Breng  informatie laagdrempelig, eenvoudig en uniform over. Wij helpen u met het bepalen van de beste manier om dit via video uit te leggen.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl