Trainingsvideo laten maken?

Een trainingsvideo is ideaal om werknemers of klanten in korte tijd snel instructies te leren en trainingen te geven die anders op locatie of in klassikaal verband getraind worden. Zo kunnen bijvoorbeeld BHV trainingen via een trainingsvideo worden uitgelegd. Of een introductietraining van uw bedrijf die iedereen dient te volgen. Door middel van een trainingsvideo begrijpen mensen veel sneller hoe zaken in elkaar zitten dan dat ze dat via handouts moeten leren. U kunt immers door middel van beeld en geluid uw training stap voor stap in de video uitleggen.

Binnen een trainingsvideo is het mogelijk om interactieve elementen aan de video toe te voegen. Zo kunt u in de trainingsvideo een hoofdstukindeling of een stappenplan toevoegen. Op een heldere gestructureerde manier traint u uw medewerkers. Grote voordeel is dat grote groepen mensen op dezelfde manier getraind kunnen worden.

Voordelen van een trainingsvideo:

  • perfect bij het eenvoudig, laagdrempelig en uniform overbrengen van informatie;
  • kennis wordt langer vastgehouden;
  • geen locatie meer zoeken voor trainingen;
  • leg instructies en toepassingen stap voor stap uit;
  • school uw medewerkers door doelgerichte trainingsvideo’s.
  • u kunt E-learning faciliteren met hulp van een uitlegvideo

Met een trainingsvideo brengt u trainingen  tot leven. Dit draagt bij aan het sneller oppakken van lesstof. Interactieve elementen in de trainingsvideo kunnen zorgen voor een speelse leerervaring.
U kunt ook multiple choice of gesloten vragen toevoegen aan uw trainingsvideo zodat u resultaten kan meten van de trainingen. Door duidelijke statistieken krijgt u bijvoorbeeld inzicht in de leercurve of vaak voorkomende vragen. U kunt deze inzichten gebruiken om uw online trainingen aan te passen.

Trainingsvideo laten maken met informatie op maat

In een trainingsvideo kunt u gebruikmaken van interactieve buttons waarbij de kijker vragen kan beantwoorden of zelf kan bepalen welke onderwerpen zij wilt zien. Zo biedt u altijd de juiste informatie aan uw doelgroep zonder dat men de gehele video hoeft te bekijken.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl