ONZE AANPAK IN 5 STAPPEN

Waarom kiezen voor Onlinevideo.nl?

Profiteer van deskundige online video ervaring!

Al sinds 2001 zijn de eigenaren van Onlinevideo.nl actief op het gebied van online video. Zo hebben zij meerdere online video bedrijven opgericht en diverse succesvolle online video formats ontwikkeld. Profiteer ook voor jarenlange video ervaring in het maken van doelgerichte, overtuigende en impactvolle webvideo’s.

Inspireren door innovatie en creativiteit!

Onlinevideo.nl maakt gebruik van de allernieuwste online video technieken. Zo kunnen wij in de video interactieve knoppen toevoegen waarmee de kijker een aankoop kan doen of meer informatie kan aanvragen of downloaden. Een volledige interactieve video waarbij de kijker regisseur wordt van de webvideo behoort tot de mogelijkheden. Met gepersonaliseerde webvideo spreekt u direct tot uw doelgroep, waardoor uw boodschap persoonlijk en op maat bij uw klant binnenkomt!

We maken doelgerichte online video producties.

Naast het beheren van de video content adviseren en begeleiden wij onze klanten met de marketing van de online video’s. Uw video content wordt optimaal ingezet via uw eigen online kanalen en sociale media zodat uw vindbaarheid op het internet verbetert. Hierdoor trekt u enerzijds relevant publiek naar uw video content en anderzijds wordt de video content naar uw doelgroep gestuurd.

Toonaangevende klanten gingen u voor!

Onlinevideo.nl werkt voor toonaangevende klanten zoals Nuon, Vattenfall, Merin, Imtech, de NS en andere organisaties. Daarbij verzorgen we hele video productieproces van creatie, productie, beheer, verspreiding en conversie.

We meten de effectiviteit van online video en sturen deze bij…

Door onze klanten te voorzien van de noodzakelijke statistieken profiteren ze van een ijzersterke analyse van het kijkgedrag, bezoekersverkeer, de betrokkenheid met de doelgroep, de effectiviteit van de video en de ROI. Door te meten weet u precies waar aanpassingen in de online video strategie van toepassing zijn. Kies voor een meetbare en gerichte aanpak in plaats van te schieten met hagel!

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl