Routebeschrijving

route onlinevideo.nl

Routebeschrijving auto

Hoe bereikt u ons per auto

Kantorenpark Rivium Quadrant bevindt zich direct aan de ring Rotterdam/rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug.

Vanuit Breda

U neemt de A16 richting Rotterdam. Direct na de Van Brienenoordbrug neemt u de afslag Rotterdam Centrum / Capelle aan den IJssel (afrit 25). Rechts voorsorteren voor de richting Capelle aan den IJssel. U rijdt nu op de Abram van Rijckevorselweg. Vervolgens direct de eerste afslag rechts (Rivium) nemen voor tankstation Q8. Bij het stoplicht gaat u rechts. De eerste afslag links en gelijk weer links (u maakt een U bocht). U neemt rechts de inrit tussen 2 restaurantjes door (voor het stoplicht). U kunt zich melden bij de tweede slagboom aan uw linkerhand.

Vanuit Den haag

U neemt de A13 richting Rotterdam. Bij Kleinpolderplein volgt u de A20 richting Dordrecht. Bij Terbregseplein de borden A16 richting Dordrecht volgen. U neemt de afslag Rotterdam Centrum / Capelle aan den IJssel (afrit 25). Links voorsorteren voor de richting Capelle aan den IJssel. Na het eerste stoplicht direct rechts aanhouden (op de rotonde) richting Capelle aan den IJssel. U rijdt nu op de Abram van Rijckevorselweg. Vervolgens direct de eerste afslag rechts (Rivium) nemen voor tankstation Q8. Bij het stoplicht gaat u rechts. De eerste afslag links en gelijk weer links (u maakt een U bocht). U neemt rechts de inrit tussen 2 restaurantjes door (voor het stoplicht). U kunt zich melden bij de tweede slagboom aan uw linkerhand.

Vanuit Utrecht

U neemt de A12 richting Rotterdam. De A12 gaat over in de A20. Bij Terbregseplein de borden A16 richting Dordrecht volgen. U neemt de afslag Rotterdam Centrum / Capelle aan den IJssel (afrit 25). Links voorsorteren voor de richting Capelle aan den IJssel. Na het eerste stoplicht direct rechts aanhouden (op de rotonde) richting Capelle aan den IJssel. U rijdt nu op de Abram van Rijckevorselweg. Vervolgens direct de eerste afslag rechts (Rivium) nemen voor tankstation Q8. Bij het stoplicht gaat u rechts. De eerste afslag links en gelijk weer links (u maakt een U bocht). U neemt rechts de inrit tussen 2 restaurantjes door (voor het stoplicht). U kunt zich melden bij de tweede slagboom aan uw linkerhand.

Hoe bereikt u ons per openbaar vervoer…

Voor de meeste actuele gegevens is het aan te raden om www.9292ov.nl te raadplegen.

Vanaf centraal station

U neemt de metro vanaf Rotterdam Centraal Station en stap over op metrostation Beurs. U neemt de metro richting Binnenhof (lijn A), Nesselande (lijn B) of de Terp (lijn C) en stapt uit op station Kralingse Zoom. Hier neemt u de shuttle service (elektro car zonder chauffeur). Uitgang aan de kant van de parkeerplaats en dan is de opstapplaats recht tegenover de roltrappen. U stapt uit bij halte Rivium 1e straat, bij het instappen dient u op de halteknop te drukken. Vanaf daar steekt u de weg van de shuttle over en loopt u in ongeveer 5 min op de kop van de Rivium Boulevard (Rivium 1e straat uitlopen en aan het einde oversteken en linksaf). U neemt de inrit tussen de twee restaurantjes door en dan ziet u ons pand aan de linkerkant.

Vanaf station Rotterdam Alexander

U neemt de metro richting Spijkenisse (lijn A, B of C) en stapt uit op station Kralingse Zoom. Hier neemt u de shuttle service (elektro car zonder chauffeur). Uitgang aan de kant van de parkeerplaats en dan is de opstapplaats recht tegenover de roltrappen. U stapt uit bij halte Rivium 1e straat, bij het instappen dient u op de halteknop te drukken. Vanaf daar steekt u de weg van de shuttle over en loopt u in ongeveer 5 min op de kop van de Rivium Boulevard (Rivium 1e straat uitlopen en aan het einde oversteken en linksaf). U neemt de inrit tussen de twee restaurantjes door en dan ziet u ons pand aan de linkerkant.

Per fiets.

Vanuit Rotterdam kunt u over de Maasboulevard rechtdoor fietsen en langs de Autostrada waar u de Van Brienenoordbrug onderdoor dient te fietsen. Daarna komt u, als u het fietspad volgt, uit op Rivium 1e straat. Deze straat uitfietsen en aan het einde oversteken en linksaf. U neemt de inrit tussen de twee restaurantjes door en dan ziet u ons pand aan de linkerkant.

Download de routebeschrijving van Onlinevideo.nl hier.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl