WNF lanceert interactieve video met Onlinevideo.nl

Om de Amazone nog dichterbij te brengen lanceert het Wereld Natuur Fonds een interactieve video over de schoonheid en bedreigingen van de Amazone gemaakt door Onlinevideo.nl. Via deze video krijgt de kijker meer informatie over het dierenrijk, de programma’s van het WNF en de Amazone als geheel. Bekijk hier de video: http://www.wnf.nl/nl/amazone/amazonevideo/.

Interactieve video voorlichting over de Amazone:

Het Wereld Natuur fonds vindt het voorlichten van de doelgroep essentieel om bewustzijn te creëren voor de bedreigingen waarmee de Amazone te kampen heeft. Door het pauzeren van de video gaat de kijker op ontdekkingstocht en komt zij meer te weten over de Amazone. Verschillende dieren zoals de Jaguar maar ook de gevolgen van de ontbossing in de Amazone passeren de revue.

De betrokken kijker ziet meer en kan direct actie ondernemen:

Het interactieve Amazone online videoconcept werd in samenwerking met Onlinevideo.nl bedacht. Via een spelelement in de video wordt de kijker verleid om alle informatie elementen te bekijken. Ook wordt direct de mogelijkheid geboden om de Amazone te steunen door de e-commerce mogelijkheden als het bestellen van een knuffel of donateur te worden. De informatie beklijft beter doordat de kijker actief met de video aan de slag kan gaan.

Verhoging ROI met klikbare content:

Organisaties investeren veel geld in online video maar kijkers willen niet altijd blijven kijken. Wat een traditionele online video mist is klikbare content. ‘Ons doel is om online video een interactieve ervaring mee te geven waardoor de converterende kracht van online video pas echt kan worden benut en hiermee de ROI wordt verhoogd’ zegt Axel von Maltzahn, directeur Onlinevideo.nl.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl