Het Online Video Event 2014 – 24 juni in Amsterdam

Hoe haal je het maximale rendement uit de inzet van online video?

Op dinsdag 24 juni 2014 organiseert Adfo Groep Events voor de eerste keer het Online Video Event (#OVE14) in de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Onlinevideo.nl is partner van dit evenement.

Online video neemt de laatste jaren toe in vogelvlucht. Niet alleen binnen ons privéleven is het niet meer weg te denken, maar juist ook in de zakelijke markt neemt de toepassing met rasse schreden toe. De mogelijkheden die de inzet van online video inmiddels biedt zijn vele malen groter dan menigeen zich realiseert. Ontwikkelingen als interactiviteit, live webinars en personalisatie maken online video een zeer effectief medium. Dit kan variëren van de inzet ervan ter ondersteuning van de klantenservice, tot (online) leerprogramma’s, tot geïntegreerde oplossingen waarbij online video conversie verhogende resultaten biedt die de gehele marketingstrategie ondersteunt.

Vandaar het initiatief voor dit congres waar de focus zal liggen op hoe online video strategisch ingezet kan worden.

  • In een dynamisch & compact middagprogramma worden de bezoekers bijgepraat over hoe je (interactieve) online video kan inzetten binnen de bedrijfsstrategie.
  • De laatste nationale en internationale trends en statistieken worden door comScore gepresenteerd en laten zien dat Online Video ook in de zakelijke markt ‘booming business’ is.
  • Topsprekers als Dagan Cohen en Tom Coronel inspireren het publiek met ieder hun (eigenwijze) visie op het zakelijke online video landschap.
  • Beantwoordt de veel gestelde vraag: YouTube, een eigen Video Platform of een combinatie daarvan?
  • Toonaangevende cases van Alex, KPN, ING, Albert Heijn, de Belastingdienst en het WNF waar daadwerkelijk rendement is behaald, worden gepresenteerd om te laten zien waar de kracht van online video ligt.

Aanmelden voor het Online Video Event:

Aanmelden kan via www.onlinevideoevent.nl en kost € 249,- als bezoekers vóór 20 mei boeken.
IAB-, NIMA- en Logeionleden, alsmede de abonnees van Adformatie, Vakblad Communicatie en Tijdschrift voor Marketing krijgen nog eens € 50,- extra korting op deze prijs. Voor organisaties die met meerdere personen willen deelnemen, geldt een aantrekkelijke staffelkorting.

Interactieve video
Interactieve video
Personalised video
Personalised video
Animatie video
Animatie video
Bedrijfsvideo
Bedrijfsvideo
Communicatie video
Communicatie video
(live) webinar
(live) webinar
Productvideo
Productvideo
Instructie video
Instructie video
Online Commercial
Online Commercial
Neem contact op
Stuur e-mailBel mij terugContact
  • DD slash MM slash JJJJ

Onlinevideo.nl
Rivium Boulevard 220 2909 LK Capelle aan den IJssel 010 3600330
info@onlinevideo.nl www.onlinevideo.nl